Spring til indhold

Kategori: Thai pige

Moden kvinde søger ung fyr sex med skolepiger

25.04.2018 • moden kvinde søger ung fyr sex med skolepiger

Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og Mia tog Jespers pik i munden. Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre. Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt. Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden.

Escort nyborg body body københavn

Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede. Da vi sad med vores koner og kaerester ved vores sider og n?d en ?l, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville vaere topl?se, men at de gik. Fantastisk syn, Mia var helt glat, og Lotte havde en Brasilianer. Da Mia og Jesper tog hjem, gik Lotte og jeg i seng, og havde en fantastisk gang sex, og jeg tænkte kun få gange på Mia, mens jeg tog min kone hårdt i doggystyle.

moden kvinde søger ung fyr sex med skolepiger Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og Mia tog Jespers pik i munden. Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre. Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt. Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden.

Det var noget sy realistisk at side der med 1,5 meter til en anden fyr, og domina rottweil gay party dortmund få. Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden. Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned. Lottes c skål, og Mias d eller e skål. Vi tog alle vores tøj på igen. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. Lotte i en sort, og Mia i en rød. Jeg måtte knibe mig i armen, for at vide at dette var sandt. Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund ekstra bladet side 9 pigen arkiv annoncelight og stirrede. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Så fandt de på at vi skulle befries for vore jeans, de blev lynet op, og trukket. Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. Detaljer, skrevet af EL, visninger: 123953, min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. De kikkede på hinanden, stod af, vendte sig om, bukkede sig ned, vippede kjolen op om måsen, så g-strengen blev synlig, og så var det bare for Jesper og jeg at kramme røv. Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. De lagde sig så på knæ, kravlede hen til os, og begyndte at gnide deres patter mod vores skød. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang. Det var monster frækt at. Så ville pigerne danse, og skruede op for musikken. Men nej det var frækt. De dansede meget tæt, og på et tidspunkt stod de og tog hinanden på brysterne. At jeg ikke kom, er et under. Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng. Lotte tøvede lidt, og fulgte efter. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen.

Kategorier: Thai pige

0 udtalelser om “Moden kvinde søger ung fyr sex med skolepiger

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.